Преподавателят по актьорско майсторство в "Като две капки вода" влезе в обувките на едни от най-сексапилните и провокативни жени в света за сп. EVA

Артистичното вдъхновение на участниците в "Като две капки вода" – Милица Гладнишка,  влезе в обувките на три изключително силни дами – Моника Белучи, Синди Крауфорд и Мадона. Поводът за горещите преобразявания на дамата, която разкрива тайните на превъплъщенията в световни звезди два поредни сезона на шоуто, е специална фотосесия за списание EVA, която е акцент в мартенския брой.  

"Имам талант, глас, позиция и чувство за хумор. Искам да съм под светлината на прожекторите само с нещо, което съм изработила и е наистина качествено", разказва усмихнатата актриса. Именно уменията й в имитацията са отправна точка за преобразяванията на българските звезди в "Като две капки вода", които зрителите могат да видят в понеделник от 20.00 ч. по NOVA.   

"Макар и да не е типично за Милица да бъде кокетна, образите във фотосесията са страхотни. Винаги се наслаждаваме на високия й професионализъм, ролите й в театъра, изтънчения й глас и не на последно място – ангажиментите й като преподавател по актьорско майсторство в шоуто", разказа екипът на "На кафе". Във видеото тук вижте мейкинг кадри от превъплъщенията на Милица.

В продължение на няколко часа фотографът Васил Германов заснема обичаната актриса в три различни амплоа, оставили отпечатък в киното, поп културата и времената на супер моделите. 

Какви ще бъдат новите съвети на Милица към участниците за втория лайф от петия сезон на "Като две капки вода", зрителите ще разберат в понеделник от 20.00 ч. само по NOVA.  

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.