Актьорът разказа за живота си и участието си в шоуто за преобразявания в “Комбина”

“Изпълненията в “Като две капки вода” са много по-сложни и трудни, отколкото изглеждат. Хората си мислят, че като си актьор е лесно да имитираш, но ние, актьорите, се стремим да бъдем автентични. Сега трябва да забравя всичко, към което съм се стремял през последните 20 години, защото за мен е трудно, тъй като не съм добър имитатор”. Това разкри актьорът Башар Рахал по повод своето участие в петия сезон на шоуто за преобразявания пред Лора Крумова в “Комбина”.

“Именно излизането ми от зоната на комфорт е това, което ме привлече да участвам в “Като две капки вода”, сподели Башар.

“Това е хубавото на това предаване. Най-якото е, че всички се забавляват. Дори да не се справиш добре, всички радват на изпълнението ти и никой не те мрази. Ако влезеш в някой друг формат, много често има омраза. Хората се ядосват и вадят негативното. Тук водещото е забавата и готините хора.”, смята актьорът.

Какво още разказа Башар Рахал за живота си пред Лора Крумова, гледайте във видеото от “Комбина”.

Не пропускайте превъплъщението на Башар Рахал в Литъл Ричард в “Като две капки вода” този понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.