Зрителите ще разберат от изпълнението на Миро тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Тази вечер точно в 20.00 ч. на сцената на "Като две капки вода" ще прозвучи най-обсъжданата песен в българското пространство през последните месеци - Is This love, която заживя свой живот като Издислав. "Миро ще се впусне в балада, която се превърна в хит и повод за разговор. До момента той винаги е бил кълбо от енергия в изпълненията си, а сега ще трябва да бъде един романтичен мечок", сподели преподавателят по актьорско майсторство Милица Гладнишка.  Дали ще успее доказалият се на поп сцената изпълнител да влезе в ролята на Фики и да пресъздаде характерната за парчето орнаментика, зрителите ще разберат този понеделник вечер в ефира на NOVA.  

По темата

За да научи как се рапира истински, по време на репетициите София Джамджиева се упражнява да реди рими, докато яде желирани бонбони. "София ще трябва да ме накара да повярвам, че е родена в гетото и да изпълни Coolio с уста,  пълна с гумени мечета. Истински се забавлявахме и с Башар, който реши да избере радиатор за импровизирано пиано на Little Richard в залата", разказва Милица, която усъвършенства характерните движения на звездните участници за ролите им на световни музикални звезди.

Екстравагантната дреха, създадена специално за представянето ни на "Евровизия", ще бъде част от предстоящото преобразяване на Люси Дяковска във втория лайв от пети сезон на "Като две капки вода". Изпълнителката издава, че няколко души ще поддържат електрониката на костюма й по време на представянето в понеделник вечер. 

Как ще се справят осемте звезди с новите предизвикателства на Бутона на късмета? Кой ще завоюва първото място с впечатляващо преобразяване? Зрителите ще разберат в "Като две капки вода" тази вечер от 20.00 ч. само по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.