Актьорът Димо Алексиев пленява женските сърца с образа на Графа – довечера от 20.00 ч. по NOVA

По темата

Българският хеви метъл стисна ръката на поп фолк гилдията по време на гостуването на ДесиСлава и Фънки в "На Кафе", часове преди втория лайв от пети сезон на "Като две капки вода". "ДесиСлава е изявена изпълнителка, но Джоуи Темпест е особен певец. Въпреки това, тя имаше много позитивно излъчване и даде всичко от себе си. Фактът, че е поп фолк певица не е от значение. В предишните сезони на предаването АЗИС и Преслава пееха страхотно!“, така рокаджията в журиращото трио развенча предразсъдъците за оценките си. Създателят и вокал на "Черно фередже" дори разказа с усмивка, че фенове са го молили да заведе Преслава на концерт на бандата.

"Оценката на Фънки много ме мотивира. За тази вечер съм се подготвила изключително сериозно, но за образа на Ваня Костова няма да има развихряне", сподели ДесиСлава, която импровизира с вокална имитация на Шакира и народнo пеене.

 Още тази вечер от 20.00 ч. по NOVA зрителите ще видят Шакира и темпераментните й танци в изпълнение на друг участник в шоуто - победителят от първия лайв Михаела Маринова. Сцената на "Като две капки вода" ще бъде превзета от бунтарския дух на Red Hot Chilli Peppers с фронтмен – Ваня Джаферович, а Коцето Калки ще пренесе публиката в най-запомнящите се десетилетия на Крис Норман и Smokey. Специален гост в шоуто довечера ще бъде актьорът Димо Алексиев, който ще завоюва хиляди женски сърца с образа на Графа.

Как ще се справят участниците в новия сезон на шоуто за преобразявания и дали ще успеят да преобърнат класацията от първия лайв, зрителите ще научат в "Като две капки вода" довечера от 20.00 ч. само по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.