Люси Дяковска става “еднояйчна близначка“ на Поли Генова

Рок енд рол, истински музикални легенди и вечни хитове превзеха сцената по време на втория лайв на “Като две капки вода“. Впечатляващата вечер предизвика рекордно гласуване в шоуто и доведе оспорвана победа между първите места. ДесиСлава изправи публиката на крака с появата си като “ангелогласната“ Ваня Костова, която й донесе първо място в класацията на шоуто. “Изключително ме развълнува с тази песен. Невероятно въздействащо изпълнение“, сподели актьорът и представител на журито Виктор Калев, който целуна ръка на ДесиСлава за силния образ.

Снимки от втория лайв на "Като две капки вода" можете да видите ТУК

Едно от най-автентичните преобразявания в историята на шоуто беше представено от Люси Дяковска, която беше обявена за “еднояйчна близначка“ на Поли Генова по визия и вокално изпълнение. “Съвършена прилика! Би могла да се разменяш с нея на концерти!“, заяви журито, което се поколеба дали не вижда самата Поли на сцената на шоуто.

Коцето Калки и победителката от X Factor 2015 – Християна Лоизу, се появиха в ролите на Крис Норман и Сузи Куатро, пренасяйки публиката във времето на диско парчетата. “Почувствах се отново романтичен и меланхоличен“, с усмивка отбеляза Фънки, който обеща на водещите снимки от своите ученически години.

Препускане по клавишите и неизчерпаемия заряд, характерен за Little Richard, предаде актьорът Башар Рахал, последван от високи оценка на журито и бурни аплодисменти на публиката. “Оттук нататък можеш да пълниш стадионите като певец!“, беше категоричната оценка на Виктор Калев за футболната звезда Ваня Джаферович, който показа бунтарския дух на Антъни Кийдис, вокалист на култовите Red Hot Chilli Peppers.

“За мен е огромна чест толкова голям изпълнител като теб да изпее моя песен“, не скри емоциите си поп-фолк звездата Фики след изпълнението на Миро, който включи отличаващите парчето орнаментика и произношение. Култовото заглавие Ganster’s Paradise на рапъра Coolio донесе на София Джамджиева похвали от хитмейкъра Криско, който не скри изненадата от успешното преобразяване на нежната актриса в безкомпромисен рапър. Горещите стъпки и изпълнение на Михаела Маринова убедиха жури и публика, че Шакира отговарят на темперамента на младата българска изпълнителка.  

Не пропускайте превъплъщенията в “Като две капки вода“ и следващия понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.