Миро изправи жури и публика на крака с образа на легендарния Васил Найденов

Впечатляващата сценография на четвъртия лайв на “Като две капки вода“ превърна в реалност видеото към емблематичното парче November Rain, а темпераментаната Люси Дяковска показа, че е от една кръвна група с рок урагана Аксел Роуз. В ролята на китарист на култовата бандата влезе продуцентът на шоуто – Маги Хлваджиян. Развълнуваната певица, която спечели първо място за втора поредна вечер, сподели каузата с Миро, дарявайки сумата за лечение на 19-годишната Александрина Кръстева, която страда от остра лимфогласна левкемия. 

Жури, артисти и публика аплодираха на крака автентичното преобразяване на Миро в легендарния Всил Найденов. “Хареса ми повече от самия Васил!“, заяви Фънки за представянето на известният изпълнител, който добави, че познава изключително добре творческия път на българската звезда като негов най-голям почитател.  

Снимки от четвъртия лайв на "Като две капки вода" може да видите ТУК

Башар Рахал превърна няколко минути от вечерта в истинско романтично преживяване с образа на Джо Кокър и песента на всички времена – You are so beautiful, която му донесе поздравления за израстването в шоуто.

“Ако лятото направя нова банда, ще потърся първо теб!“, обяви рокаджията в журито – Фънки, за изпълнението на актрисата София Джамджиева като фронтмен на Journey. 

Най-малкият по възраст, но не и по талант участник – Михаела Маринова, донесе младежкия дух на сцената с образа на Бруно Марс, а ДесиСлава запя един от големите хитове на ненадминатата Шер.

Стотици женски усмивки предизвика футболната звезда Ваня Джаферович, който се превърна в Ник от Backstreet Boy, изпявайки гласовете на петимата тийн идоли. Испанска страст с и латино ритми бяха в центъра на изпълнението на Коцето Калки като част от Gipsy Kings.    

Не пропускайте новите звездни преобразявания в “Като две капки вода” в понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.