Черен грим през седмицата е част от подготовката на Миро за образа на Алис Купър тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

"Смело мога да заявя, че изтеглих късата клечка – песента е трудна, но и много, много красива. Ще се опитам да пресъздам чувството, с което Миро изпълнява "Гълъбо", защото този баритон е почти невъзможен за имитиране", коментира ДесиСлава вълненията си за петия лайв на "Като две капки вода" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Певицата допълни, че с Миро ги свързва дългогодишно познанство, което ще й помогне да заимства детайли от сценичното поведение на колегата си. Освен че ще има възможност да види свое копие в шоуто, известният изпълнител ще влезе в непознати музикални територии с неконтролируемия Алис Купър. "Миро трябва да покаже своята тъмна страна, въпреки че всички го познават като доброто момче. С Етиен му препоръчахме да гримира очите си цяла седмица с черен молив, за да влезе по-лесно в образа", издава преподавателят по актьорско майсторство Милица Гладнишка.

След развихрящите се образи Михаела Маринова упражнява въздействащите появи на Адел с глас и статично присъствие. Люси Дяковска ще използва сексапила на украинската звезда Руслана, а Башар Рахал ще се върне в зората на българския рок с Васко Кръпката. Фронтменът на "Щурците" – Кирил Маричков, пък ще бъде представен от Ваня Джаферович, а София Джамджиева ще бъде придружена от задължителния антураж на Кейти Пери – цветни дрехи, бонбони и захарен памук. Коцето Калки ще опита вкуса на екзотиката и ритъма на реге музиката с ямайската група Inner Circle.

Каква ще бъде развръзката в новата артистична надпревара? Коя кауза ще бъде подкрепена от новия победител? Не пропускайте "Като две капки вода" тази вечер от 20.00 ч. само по NOVA.  

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.