Миро е първият победител от мъжете в петия сезон на шоуто

Водещите на “Като две капки вода“ избраха образите на лоши момчета за своето преобразяване в шестото издание на шоуто по NOVA. Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека влязоха в кубинките на хитовия дует Pavell & Venci Venc, преобръщайки сцената с изпълнение на парчето “Се таа брат“.

Снимки от шестия лайв на "Като две капки вода" може да видите ТУК

Първата победа на мъж за сезона беше завоювана от Миро, който предизвика стотици усмивки с “Боса по асфалта“ на Росица Кирилова. “Каузата ми отива при София. Тригодишният Никола, който има тумор на мозъка, се нуждае от помощ“, съобщи изпълнителят.

Обещаващо начало на вечерта постави София Джамджиева с един от клубните хитове на Imany. Пред очите на развълнуваната дъщеря на Никола Гюзелев -   Адриана Гюзелева, Коцето Калки се преобрази успешно в ролята на големия оперен певец. “Спомням си как веднъж той ми каза, че добрият изпълнител умее да играе с гласа си. Надявам се да съм се справил с тази деликатна задача“, разказа Калки, който получи единодушно одобрение от журито за интерпретацията, докато Виктор Калев се провъзгласи за фен “калкинист“.

Ваня Джаферович отново оглави банда, но този път влезе в образа на най-успялата българска поп певица в Европа – Люси Дяковска. Изпълнителката сподели, че е приятно изненадана да види оригиналната хореография на бандата, която е танцувала за последен път през 2002 г. Люси от своя страна се доближи до най-фините детайли в сценичното поведение на Емели Санде, което провокира Фънки да възкликне: “Сразен съм. Страхотна работа на екипа и невероятно изпълнение. Не знаех дали ще успееш да обуздаеш твоята енергия. Браво!“.

ДесиСлава поздрави специалния гост в шоуто – сръбската звезда Лепа Брена, с импровизирано изпълнение на един от големите й хитове, а екипът на предаването се превърна в главен участник в появата на двукратната победителка Михаела Маринова, която внесе парти настроение с ролята на Джъстин Тимбърлейк.  

Не пропускайте “Като две капки вода” и следващият понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.