Миро разплака Милко Калайджиев с автентична имитация на сцената на шоуто

Световни хитове и спиращи дъха образи представи осмият лайв на “Като две капки вода“ по NOVA. Благодарение на холограма ДесиСлава успя да влезе едновременно в ролята на Дженифър Лопес и Марк Антъни. Певицата получи поздравления за пресъздаването на мъжката част от музикалния тандем.

Снимки от осми лайв на "Като две капки вода" може да видите ТУК

“Притеснявах се за визията, но адмирации за гримьорите! Не съм очаквал, че това може да се пресъздаде. Миро беше уникален!“, заяви Милко Калайджиев, който се просълзи от смях по време на имитацията на “Къде си батко“. Като истински фен на Depeche Mode, Башар Рахал успя да се докосне до блендата на вокалиста Дейвид Геън, а Люси Дяковска обра овациите на публиката и завоюва победата за вечерта с образа на ненадминатия Лучано Павароти.

“Предаде изключително добре достойнството, с което Йорданка Христова стои на сцената“, заяви Фънки минути след представянето на София Джамджиева, която се яви с автентична риза от концерт на българската прима.

Журито се обедини около идеята да изпрати запис на Джон Леджънт с имитацията на Коцето Калки, който докосна сърцата на публиката с една от нежните балади на световния изпълнител.

Отгледаната с рок музика Михаела Маринова облече кожен панталон и промени до неузнаваемост гласа си за фронтмена на германската група The Scorpions – Клаус Майне, а Ваня Джаферович влезе в комичния тон на The Bloodhound Gang. 

Майсторът на имитациите Виктор Калев изправи на крака публиката със стъпката на Етиен Леви и едно от емблематинчните парчета на група Трик. “Ти си многократно по-добър от оригинала“, сподели вокалният педагог на шоуто.  

Песен на Тони Димитрова е новото предизвикателство, което Бутона на късмета донесе на Коцето Калки. Башар Рахал ще се преобрази в R’n B изпълнителя Rag’n Bone Man, a Михаела Маринова ще опита звученето на Era Istefi. ДесиСлава ще представи откритието Сюзън Бойл, а Ваня Джаферович ще се посвети на балканските ритми с Bjelo Dugme. Миро ще се преобрази в провокативната Дана Интернешънъл, а София Джамджиева ще работи върху гласа на Деси Добрева. Люси ще влезе в ролята на Ники Минаж с един от големите й хитове.

Как ще се справят звездите с новите артистични предизвикателства? Кои ще бъдат най-завладяващите образи? Ще видите в “Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.