Не пропускайте невероятното шоу днес от 12.30 ч. по NOVA

Концертът на единственото шоу за прeобразявания “Като две капки вода” събира едни от най-обичаните звезди в истински спектакъл в празничния следобед на 1 май от 12.30 ч. по NOVA. След като концертът предизвика истински фурор в Зала 1 на НДК в две последователни вечери, сега зрителите на NOVA също ще имат възможността да усетят завладяващата атмосфера на шоуто и ще станат свидетели на уникалните превъплъщения на някои от най-добрите участници до този момент. Рафи, Филип Аврамов, Криско, Неве, заедно с още много артисти и музиканти, ще демонстрират майсторство в интерпретацията с някои от най-колоритните си образи.

Милица Гладнишка ще даде воля на своя актьорски и музикален талант, огласявайки залата с „Излел е Дельо Хайдутин“ на народната легенда Валя Балканска. Жана Бергендорф ще завладее публиката със спиращо дъха изпълнение на Лили Иванова. Албена Михова отново ще грабне сърцата на зрителите с впечатляващото изпълнение на Пинк. А дуетът Филип Аврамов, в ролята на недосегаемата Тина Търнър, и Ненчо Балабанов, в образа на италианския секссимвол Ерос Рамацоти, направо ще разтърси сцената.

Запазената марка на предаването – колоритните водещи Зуека и Рачков, ще се вихрят в туърк танц с подплънки, ще щурмуват сцената на тротинетки, ще учат Енрике Иглесиас на сексапил и какво ли още не. Дори най-критичният член на журито в трети сезон – Димитър Ковачев-Фънки няма да остане безразличен към еуфоричните им изяви и ще се включи в синхронен танц на фона на Single Ladies на Бионсе.

Големият концерт на “Като две капки вода” не е за изпускане, така че бъдете готови да посрещнете огромната порция от феноменални изпълнения и неочаквани сценични попадения днеа от 12.30 ч. по NOVA.