Следващия понеделник от 20.00 ч. по NOVA осемте звезди ще се впуснат в нови сценични предизвикателства

"Всеки сезон на "Като две капки вода" носи нещо ново, а всяко шоу - своя специфика. Mного по-трудно за певците e да влязат в чужд образ, защото те имат своята легитмност и разпознаваемост с гласа, който трябва да префасонират. Актьорите, особено кукловодите и тези, които се занимават с дублаж, много по-лесно могат да преправят своя глас", разказа вокалният педагог на шоуто, по време на гостуване в "Събуди се" по NOVA.

"Впечатлен съм от Михаела Маринова и нейната дисциплина. Също се отнася и до Люси, която е била част от известна световна група. Башар пък ме изненада с гласови данни", сподели българският певец, който отбеляза, че спортната дисциплина помага и в артистичната подготовка на футболиста Ваня Джаферович. Освен забавните моменти в ефир, Етиен не пропусна да отбележи изключителния труд, който осемте участници влагат в часовете работа по вокално, актьорско майсторство и хореография.

На 8 май от 20.00 ч. по NOVA звездите ще се изправят пред новите предизвикателства на преобразяването. Победителката от четвъртото издание на X Factor България – Християна Лоизу, се срещна с Деси Слава, за да даде ценни насоки в оперното пеене и специфичния вокален регистър на Райна Кабаиванска. "Смятам, че Деси ще се справи наистина добре, защото има желанието да се запознае с детайлите на изпълнението и да изглади всяка неточност. По време на изпълнението й ще я подкрепям на живо", коментира Христиана, която е завършила именно оперно пеене, а наскоро се появи преобразена в шоуто като дуетна половинка на Коцето Калки.

Как ще се справят участниците с нови вокални изпълнения, артистични предизвикателства и сложна хореография? Ще разберете в шоуто следващия понеделник, от 20.00 ч. по NOVA. 

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.