Пословичният за хирурзите хумор е неразделна част от успешния медицински сериал по NOVA

“Един от сложните термини, които научих в “Откраднат живот“ е лапароскопска холецистектомия“, разказа Луиза Григорова пред камерата на "Комбина" по NOVA. Актрисата допълни, че е присъствала на четири истински операции в подготовката й за образа на д-р Добрева, а за терминологията изключително й  помага  Наум Шопов-младши.  “Наум е медицинско лице, една от сестрите в сериала е истинска медицинска сестра, а сред анестезиолозите има ветеринарен лекар. Може да се каже, че аз съм единственият аматьор!“, шегува се тя, допълвайки, че в операционната на сериала присъства пословичният за хирурзите хумор. Луиза признава, че дълго време е била раздвоена между актьорството и медицината, а причината да намира сходство между две толкова различни наглед професии е, че са изключително всеотдайни.

Тази седмица, от вторник до петък, от 20.00 ч. в “Откраднат живот: Възмездието“ ще настъпят нови изненади както за героите, така и за зрителите. В живота на Борис ще се появи нова жена, а единственият човек, който ще разбере коя е тя, ще бъде именно д-р Стилянова. Виолета Захариева отново ще се окаже с преднина пред съперниците си, създавайки сериозен компромат за Антонов и Богданов. Д-р Добрева ще задълбочи романса с пациент, който ще предизвика истински конфликт с Калин Генадиев.  Трескавата подготовка за сватбата ще завладее д-р Хинова и д-р Мазов, които ще направят нов опит в присъединяването на семействата в голямото събитие. 

Ще има ли нови изненади около сватбата на д-р Хинова и д-р Мазов? Как ще се развие новата любовна история на д-р Добрева и коя ще бъде тайнствената жена в живота на д-р Тасев? Предстои да разберете тази седмица от вторник до петък в 20.00 ч. в “Откраднат живот: Възмездието“ по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.