Темите в предаването в четвъртък от 6.20 ч. по NOVA

В сутрешния блок “Здравей, България” този четвъртък зрителите ще могат да проследят как бившият бъдещ премиер Бойко Борисов ще представи на президента Румен Радев имената и ресорите на новите министри, а в извънредното предаване "Кабинетът Борисов 3" от 10.30 ч. в ефира на NOVA ще излъчи на живо всички събития по представянето и гласуването в парламента на състава на новото правителство. В студиото водещите Ани Цолова и Виктор Николаев ще зададат въпроса “Кой кой е в кабинета „Борисов”3?”. Отговорът ще дадат опитни анализатори. В предаването ще видите още:

По темата

На живо – катастрофа между ТИР и автобус. Има жертви и ранени

Да зазидат гаража ти, докато ремонтират тротоара. Къде се случва това?

Защо се стигна до бой и сблъсъци между роми и полицаи в махалата в Сливен?

На живо – ученик почина след сбиване в училище.

Пълен обрат – пребитите от Ценко Чоков застават в негова защита. Репортаж на Тина Ивайлова.

Лъжат ли ни сайтовете за резервации и колко може да поскъпне почивката – от първия до последния клик? Темата в “На твоя страна” с Георги Георгиев.

Новата власт – Кабинет “Борисов 3” полага клетва пред парламента

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в четвъртък, 4 май, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.