Поразяващата уста на журито разказа за емоциите в шоуто "Като две капки вода"

"Участниците дават много от себе си, защото понякога трябва да бъдат гримирани в продължение на 4 - 5 часа, което е много сложно. Не мога да си представя да бъда на тяхното място. Въобще не им е лесно." Това заяви Димитър Ковачев Фънки – жури в шоуто за звездни преобразявания "Като две капки вода" в студиото на "Здравей, България". Той сподели, че държанието му към участниците и честата критика не са свързани с любезност, а повече с реалното му отношение към истината.

По темата

"Шоуто не е специфично музикално, то е за забавление. Най-важното в него е добрата имитация - тя е в основата на "Като две капки вода". Хубавото на шоуто е, че е забавно, няма състезателен елемент и ние страшно много се забавляваме с целия екип", разказа още Фънки.

Какво още сподели той за бъдещите си музикални планове, българския шоубизнес, както и за предаването "Като две капки вода", гледайте във видеото от "Здравей, България".

Не пропускайте следващия лайв на "Като две капки вода" тази вечер, 8 май, от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.