Най-известният зъболекар сред музикантите в интервю за участието си в предаването "Като две капки вода"

Един от най-колоритните учасници в шоуто за звездни преобразявания "Като две капки вода" Коцето Калки гостува в студиото на Комбина, където навръх именния си ден, разказа за предизвикателствата в имитацията на звезди, за семейството си, както и за предстоящата в края на това лято сватба. 

"Най-трудното за мен беше да имитирам звънливия женски глас на певиците, които ми се падаха. Има и жени с по-дебел глас, но за съжаление не ги изтеглих. Моят глас клони към басов, затова беше доста сложно да ги имитирам добре. Образът, който ме затрудни най-много беше на DARA. Дадох всичко от себе си и ми се щеше да съм по-близо до оригинала." - сподели Калки за сложните имитации, които му се е налагало да прави в шоуто "Като две капки вода". 

Въпреки предизвикателствата в изпълнението на женските образи, половинката на Коцето стои твърдо зад него и намира за най-добри изпълненията му на Никола Гюзелев и Далида. В реалния живот обаче, любимият образ на Мартина е този на музиканта Калки.

Щастливата двойка планира да вдигне сватба след края на "Като две капки вода", след дълго отлагане, въпреки желанието им тази важна стъпка да се състои по-рано.

Цялото интервю на Коцето Калки гледайте във видеото. 

Не пропускайте следващия лайв на "Като две капки вода" тази вечер, 22 май, от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.