Участниците се включват в последна артистична надпревара преди големия финал на 29 май от 20.00 ч. по NOVA

"С Башар сме били на една сцена в НАТФИЗ. Винаги ми е бил много забавен! За образа на Руши в "Като две капки вода" ще трябва да наблегне на романтиката. Той е мъжкар, а Руши е по-ефирен", разказа сестрата на Башар – актрисата Карла Рахал, броени дни преди дуетното им изпълнение в шоуто тази вечер от 20.00 ч. по NOVA . Двамата ще изпълнят емблематичното парче на Руши и Карла – "Лъжи ме", което оглавява българските класации в продължение на 15 седмици. "Обичам това парче. Имах възможност да напиша музиката към него, а тогава все още бях пълен лаик. Изненадах се от резултата и големия успех", спомня си актрисата, която ще подкрепи Башар в новото амплоа.

По темата

Тази вечер осемте звездите ще се впуснат в последното артистично съревнование преди големия финал на шоуто на 29 май от 20.00 ч. по NOVA, когато победителят ще се сдобие с чисто нов автомобил. Ваня Джаферович ще опита римите на българския хип хоп с образа на Криско, а ДесиСлава ще учи иврит за преобразяването в Ищар. Миро ще се преобрази в Слави Трифонов, а Коцето Калки се вдъхновява с някои от любимите си парчета на Bon Jovi за появата му като вокалист на рок бандата.

Как ще се справят участниците с новите преобразявания? Ще успеят ли Карла и Башар да пресъздадат автентичен дует? Ще разберете тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.