Артистичните брат и сестра разказаха за общата си изява в шоуто за преобразявания в “На кафе”

“Много съм доволна от представянето ни в “Като две капки вода”, макар че имаше някои фалшиви моменти”, разкри Карла Рахал в “На кафе” по повод общото ѝ изпълнение с брат ѝ Башар на полуфинала на шоуто за преобразявания.  Двамата изпълниха песента “Лъжи ме”, която в оригинал се изпълнява от Карла и Руши Видинлиев.

Карла и Башар Рахал разкриха, че изпълението им е било специален поздрав по повод рождения ден на тяхната майка. “Като две капки вода” събра за пръв път известните брат и сестра на една сцена от студентските им години в НАТФИЗ.

Какво още разказаха двамата за “Като две капки вода” и живота им на сцената и извън нея, гледайте във видеото от “На кафе”.

Не пропускайте дуета на Башар Рахал и Милица Главнишка на финала на “Като две капки вода” на 29 май от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.