Световната звезда Ищар споделила видео с преобразяването на българската певица

"Тази вечер ще дадем всичко от себе си! Емоцията ще бъде по-голяма като за последно", разказа ДесиСлава в "Здравей, България", часове преди финала на "Като две капки вода", довечера от 20.00 ч. по NOVA. "Обичам автентичния фолклор. Ще изпея песента "Притури се планината" на Стефка Съботинова в традиционния й вариант, под съпровода на музикални инструменти", коментира певицата.

По темата

Освен победите й в шоуто, едно от големите признания е споделеното видео от самата Ищар, която публикува на своя профил в социалните мрежи преобразената ДесиСлава. "Най-трудни ми бяха образите, в които трябва да пея и да танцувам по отделно. Шакира беше голяма греда!", пошегува се певицата, която се гордее с образа си на Марк Антъни.

Довечера шоуто за преобразявания ще изненада зрителите с върхови изпълнения и изненади, които ще създадат емоции още с първите минути на последния за сезона лайв. Осемте звездни участници ще споделят големия финал с обичани артисти и изпълнители, а победителят в петия сезон ще получи не само любовта на публиката, но и голямата награда – нов лек автомобил.

Михаела Миранова, Люси Дяковска, ДесиСлава или Миро – кой ще бъде победителят в шоуто? Как ще се справят звездните дуети? – ще разберете тази вечер от 20.00 ч. в "Като две капки вода" по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.