Бурни страсти връхлитат квартирата на приятелите от риалити сериала

Шарена, изпълнена със силни страсти и с противоречиви емоции е предстоящата седмицата за съквартирантите от "София – Ден и Нощ" в епизодите от понеделник до петък от 22:30 ч. по NOVA.

Война и мир се редуват в квартирата, където някои проблеми се нажежават до краен предел. Истинска любовна битка очаква Стефания и Митко. Двамата са скарани и никой не желае да отстъпи заради нараненото си его. Техните приятели се виждат в чудо и решават да помогнат в ескалиращия конфликт, като заключват двамата без телефони в апартамента на Боби. Влюбените превръщат терена в същинско бойно поле, осеяно с жертви. Какъв ще е резултатът от битката и ще има ли край цялата война?

Над връзката на Калина и Ясен сякаш също тегне черен облак. Бившата приятелка на Ясен - Северина продължава да им създава проблеми и това отчайва влюбената Калина.

Ще удържи ли фронта тяхната любов или врагът е прекалено силен и хитър?

В голям залог и морална битка се превръща футболното игрище за Асен. Опасни хора с нечисти намерения се опитват да го въвлекат в незаконни футболни залагания. Дали Асен ще поддаде на примамливите предложения за бързи и лесни пари, които са му така необходими за предстоящата сватба? И на каква цена може да запази съвестта си чиста?

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук