Гледайте новия епизод тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Битката между Стефания и Митко излиза извън контрол, а скандалите им подлудяват всички приятели в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA поредната им караница ескалира до краен предел и съквартирантите решават, че е крайно време да се намесят. Съставен е план за укротяване на опърничавите, но дали той ще проработи, или  краят на връзката на Митко и Стефи е неизбежен?

Асен отново се сблъсква с представителите на футболната мафия, които настояват да провали мача на своя отбор. Ще се поддаде ли на техния натиск, или ще им откаже?

Симона е щастлива, че започва работа в баничарницата, но много скоро отношенията ѝ с шефа ѝ ще охладнеят. Каква е причината за техния конфликт?

Боби се опитва да помогне на бившия си съученик Харалампи, който е останал без работа и мие стъклата на автомобилите по софийските кръстовища, но дали ще успее?

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук