Кой ще помогне на двете сестри в странното начинание?

Комични моменти и опасни проблеми ще се редуват в квартирата на "София - Ден и Нощ" тази седмица във вторник, в четвъртък и петък от 22.00 ч. по NOVA.

Стефи и Джулия са принудени да изпълнят чужд ангажимент, свързан с организирането на семинар по флирт. Двете са стъписани от странното начинание, което трябва да подготвят. В невъзможността си да откажат ангажимента, те все пак се опитват да бъдат полезни при обучението на вече записалите се курсисти. Кой ще им помогне, за да се ориентират в обстановката? И дали цялата идея все пак ще има успех или ще се превърне в поредното трагикомично фиаско?

Коко пък е ентусиазиран от забавно соц парти, което е решил да организира в градината на хостела. Той иска да спечели малко пари, като зарадва леля Гинче и други възрастни, самотни хора с интересна тематична сбирка, която да ги върне в младостта. Атмосферата се получава, пенсионерите са във вихъра си, а купонът и цялото настроение добиват застрашителни размери.

Застрашена се чувства и Михаела, чийто живот се променя внезапно само за минути. Опасен човек от миналото й се появява на вратата на квартирата, току що излязъл от затвора. Кой е той? Защо търси нейната подкрепа и каква е причината за паниката на Михаела?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази седмица във вторник, в четвъртък и петък от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук