Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Коко отново ще докаже, че добрите намерения могат да имат лоши резултати в "София - Ден и Нощ".  В епизода на риалити сериала веселият младеж решава да зарадва леля Гинче и нейни възрастни и самотни приятели, като им организира парти. За да се чувстват неговите гости комфортно, Коко решава да заложи на соц тематиката и да покани известната естрадна певица Росица Кирилова. Какво ли може да се обърка? 

Междувременно някои дълго пазени семейни тайни на Михаела излизат наяве, когато в квартирата се появява нейния брат. Какви са те и как ще повлияят на живота на другите?

Найден се опитва да оправи отношенията си с Аглика, но атмосферата между него, приятелката му и Теди е толкова нажежена, че Боби ще трябва да се намеси, за да успокои духовете. Дали "бащата на квартирата" ще успее да ги помири?
 

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук