Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Поредната бизнес идея на Коко е на път да предизвика нови проблеми в квартирата на "София - Ден и Нощ". В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Стефания ще бъде изненадана, когато непознати хора я търсят за съвети за интимния си живот. Оказва се, че Коко е публикувал обява, в която я представя за известна сексоложка. Начинанието на веселия съквартирант ще претърпи неочаквано развитие с намесата на Джулия. Какво ли ще бъде то?

Зара също се нуждае от съвет как да постъпи с новия си приятел. Тя не забелязва похотливата природа на Ванката, но един дочут разговор ще я остави с впечатлението, че между него и Галя има нещо и вината за това се крие в красивата блондинка. Каква ли ще бъде нейната реакция?

Проблеми има и между Асен и Симона, след като той разбира, че тя не е върнала парите на баща си. Дали двамата ще успеят да възстановят доверието помежду си?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук