Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Ася и Стела се оплитат в купища от лъжи, които могат да се окажат съдбоносни за техния живот в "София - Ден и Нощ". Докато Боби се подготвя за сватбата на дъщеря си, в епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Ася го изненадва с новината, че няма да присъства на празненството, защото по това време има служебен семинар и участието ѝ в него е задължително. Дали обаче това е истината, или зад извинението на Ася се крие нещо друго?

Стела също търси извинение, за да не се вижда с Юлиян, след като приятелят ѝ я разочарова със своето предложение за вечерта. Ситуацията се усложнява, когато блондинката е изкушена от Лазар с алтернативна покана за купон. Ще се поддаде ли  Стела на устойчивото му ухажване?

Междувременно Симона отново е обзета от съмнения за сватбата си с Асен, след като счупва огледало по време на приготовлението. Дали приятелите ѝ ще успеят да я успокоят, или венчавката отново ще се провали?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук