Hell’s Kitchen, сериалът “Полицаите от края на града” и любимото шоу “Като две капки вода” са част от изненадите през новата година

Нови сериали и телевизионни формати в ефира и по интернет подготвя за зрителите през 2018 година Нова Броудкастинг Груп. Телевизионното зрелище на световноизвестното кулинарно шоу Hell’s Kitchen ще завладее ефира и у нас. Мястото на шеф Гордън Рамзи в България ще заеме шеф Виктор Ангелов.

“Участниците във формата ще бъдат разделени на два отбора - син и червен, за които най-големите предизвикателства ще идват от мен и те трябва да поднесат най-добрите си ястия. Ще имаме специални гости, ще има и случайни гости, които ще бъдат журито”, разкрива известният български кулинар.

“Българите казват, че на вълка му е дебел вратът, защото върши всичко сам, това е грешка. Професионалната кухня е подчинена на талант и отборен състезателен дух, може да си добър шеф, но да си добър състезател се изискват комплексни качества”, смята шеф Виктор Ангелов.

“Нивото в този формат ще бъде съвсем различно и много по-високо от това, което зрителите са виждали до момента” - подчерта програмният директор на NOVA Антоний Мангов.

Кастингите за участници в Hell’s Kitchen започват да текат сега на сайта https://nova.bg/hk, а  претендентите ще се борят за наградата от 100 хиляди лева и договор в ресторанта на Виктор Ангелов.

След силната телевизионна 2017-та NOVA няма да спре да изненадва зрителите и през следващата година с нови сериали.

“Полицаите от края на града” е една невероятно забавна полицейска комедия, която ще тръгне в началото на годината. На пролет се завръща и “Като две капки вода” с шести сезон – това е един от най-големите хитове в българския ефир.”, разкрива програмният директор на NOVA Антоний Мангов.

"Когато правим нещо, го правим с енергия и страст. Решихме да се занимаваме със сериали и сега може да видите сериалите ни навсякъде по NOVA. Създадохме сериали като "Откраднат живот" и "Ние, нашите и вашите", а от следващата година ще гледате и още наши сериали в ефира на NOVA. Ще видите и много нови филми, които днес са по кината като "Дъвка за балончета", сподели Дидие Щосел, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.

Изненади очакват и интернет потребителите. През 2018 година продуцентите 7Talents ще реализират нови сезони на уеб сериалите "Не така, брат!" и "Следвай ме". Още над 20 нови вълнуващи онлайн проекта ни очакват през следващата година, а сред тях са нов тийнейджърски уеб сериал в жанра "Мистерии", както и  първият у нас криминален уеб сериал.

Не пропускайте новите продукции в ефира на NOVA и платформите на Нова Броудкастинг Груп.