Тя гостува в "На кафе" и разказа за личния си живот и участието си в спектакъла

Чаровната актриса и модел Диляна Попова е възобновила любимите си занимания по балет. Пред Гала в "На кафе" красивата брюнетка призна, че поводът да се върне към голямата си детска страст е ролята й в най-големия мюзикъл, правен някога у нас - "Oркестър без име". В спектакъла, който е с две нови дати - 23 октомври в София и 25 октомври в Пловдив, Попова влиза в образа на стеснителната телефонистка от крайморското градче, която попада в плен на чара на един от емблематичните музиканти на групата – Филип.

"Обожавам класическия балет. Като 5-годишна ходих цяла година. Имах учителка, която обаче замина за Италия и се наложи да прекъсна" – споделя харизматичният модел. "И сега благодарение на мюзикъла "Оркестър без име" отново се запалих да ходя на балет. Там се запознах и с Петя Колева – изключителна класическа балерина, която има същото име като моята предишна учителка и бях толкова вдъхновена" – признава с усмивка Диляна.  

В комедийния спектакъл тя успешно си партнира с друго прочуто име от родната сцена – Станимир Гъмов. Двамата пресъздават горещата любовна сцена от знаменитата филмова класика, в която образът на Гъмов – Филип, заспива преди да се е случило каквото и да било.

Компания на Гъмов и Диляна Попова в притегателно-вълнуващия и високотехнологичен мюзикъл им правят едни от най-големите имена на родната сцена: Мария Илиева (Ваня), Николай Урумов (Другаря Миташки), Румен Угрински (Гошето), Стефан Щерев (Велко) и със специалното участие на великия Георги Мамалев и Катерина Евро.

Билетите и за двете дати вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна.

NOVA е ексклузивен медиен партньор на спектакъла.