Симо и Богдана от БГ Радио стартираха втори сезон на рубриката “Петък отива на БГ кино“ със звездите от най-успешния български медицински сериал

На 4 май 2018 г. NOVA и БГ Радио стартираха нова съвместна кино рубрика в радио ефира “Петък отива на БГ кино“, която представя най-актуалното от света на родната филмова индустрия всеки петък от 9.00 до 9.30 ч. по БГ Радио. Тази седмица рубриката стартира своя втори сезон, но по изключение ще започне след 9.30 ч., защото водещите на сутрешния блок “Стартер” Симо и Богдана имаха специална мисия – да посетят лично снимачната площадка на любимия български сериал “Откраднат живот“ и да “уловят“ някоя от обичаните звезди за гост на рубриката. Освен радио водещи се оказа, че те са и фенове на сериала, а дали ще ги видим като част от звездния каст в този сезон на хитовата продукция – предстои да разберем.

Едно е сигурно обаче – “Петък отива на БГ кино“ се завръща след лятната ваканция този петък и любителите на родното кино отново ще имат възможност да чуят в радио ефира най-новите и любопитни новини, свързани с българските филми на всички платформи – кино продукции, тв и уеб сериали. В “Петък отива на БГ кино” Симо и Богдана в края на всяка седмица ще представят актуални  гости и новини, а слушателите – ще разбират от ефира на БГ Радио забавни истории зад кулисите и ще имат възможността да печелят награди от любимите си продукции.

Не пропускайте “Петък отива на БГ кино“ всеки петък от 9.00 до 9.30 ч. по БГ Радио.

Актуални новини ще откриете на уебсайта  на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.