Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Лекарите влизат в истински сблъсъци, а територията на болница “Св. Кирил” ще се превърне в истинско игрище в "Откраднат живот: Анатомия на гнева". В премиерния епизод на хитовия български медицински сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA Христо монтира бескетболен кош в двора на болницата и двамата с доц. Банков се впускат в игра, която увлича и техните колеги, но скоро се превръща в истинска битка между Марио и Виктор. Как ще завърши тази среща и какви ще са последствията?

По темата

Това обаче не е единственият сблъсък, който очаква Банков. Виктор решава, че е крайно време да съобщи на тъст си, че Ева е получила инсулт, а това ще доведе до нова конфронтация между тях.

Нов сблъсък очаква и Захариев при срещата му с Албена, а двамата ще се изправят пред последствията на действията си по време на операцията, която завърши с отстраняване на яйчника на пациентка. Застрашена ли е лекарската им кариера?

Не пропускайте премиерния осми епизод на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.