Продуцентът на най-успешния български медицински сериал разказа “На кафе” подробности за новия сезон на поредицата

“Творческата ни амбиция е героите в “Откраднат живот” да са верни на времето, на живота, който живеем, да са верни на емоциите и чувствата, така както ние и всички зрители се чувстваме в реалния живот”, сподели продуцентът на най-успешния български медицински сериал Евтим Милошев в “На кафе”.  

По темата

“Нашето общество е гневно. Смятам, че в определени ситуации гневът може да бъде нещо позитивно, да бъде генератор, но генерално гневът води до разрушение.  Трябва да се опитаме като общество и като хора да намерим баланс и малко да се смирим. Нека бъдем малко по-толерантни  и да обичаме малко повече хората. Смятам, че това ще ни направи по-добри и ще направи живота ни по-щастлив и спокоен”, смята Милошев.

“Успехът е нещо относително. Когато се занимаваш с това, което обичаш и то изпълва дните ти не можеш да го определяш като успех или неуспех”, сподели продуцентът по повод своя 50-ти юбилей.

Ще се преоткрият ли лекарите в новите епизоди на "Откраднат живот: Анатомия на гнева"? Гневът или прошката ще бъдат движеща сила? Ще научите в новите епизоди, тази седмица от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.