Актрисата говори за истинското приятелство в "На кафе"

Обичаната българска актриса, която влиза в ролята на сестра Жекова и в новия сезон на хитовия български медицински сериал "Откраднат живот: Анатомия на гнева" разкри каква е тайната на дългото приятелство, както и какви са отношенията ѝ с актьора Владо Пенев, които са започнали като любовна връзка, но после са се превърнали в страхотно приятелство. 

По темата

"Едно от условията на Владо да влезе в "Откраднат живот" бе да няма общи сцени с мен", шеговито вметна актрисата. "Радвам се, че за пръв път го виждам в акция. Гледала съм готовите му спектакли и филми, а сега го виждам как стига до там. Страшно ми е любопитно, защото той освен приятел, ми е и любим актьор." 

"Приятелството е като при любовта - трябва да се уцелят хората. Когато двама души се намерят и са достатъчно умни, интелигентни и разумни да оценят това, което са създали, те ще се борят за задържането на отношенията си" - сподели още Марта. 

Не пропускайте да разберете какво ще се случи и в новия епизод на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.