Професор Цонев ще потърси отново подкрепата на Кая, а решенията му ще предизвикат разделение в МБАЛ "Св. Кирил"

Тази седмица зрителите на най-успешния български медицински сериал ще научат истинската история на Христо Карагьозов. Съдбата на новия герой в "Откраднат живот: Анатомия на гнева" беше загатната още в първия епизод, но едва сега детайли от живота на лекаря под прикритие ще излязат на повърхността. На въпросите за миналото му ще се опита да си отговори и най-близкият му човек в болницата – доцент Банков. Каква е причината животът на един специалист да се преобърне и доколко случаят може да бъде тълкуван като лекарска грешка, ще научите в новите епизоди от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

Междувременно позицията на професор Цонев ще разбуни духовете в болницата – едни ще го подкрепят, а други ще контрират решението му. Нов медицински казус ще го подтикне да потърси отново утеха при Кая, която придобива все по-голямо значение за директора на МБАЛ "Св. Кирил".

При неочаквани обстоятелства доцент Банков, Христо Карагьозов и Евгения ще се натъкнат на жена, която спешно трябва да стигне до болницата. "Детето на героинята е с рядка болест – булозна епидермолиза ("пеперудено дете"). Грижите за него ще бъдат поверени на Христо Карагьозов и по този начин ще заговорим за специфичните условия, при които живеят децата с тази диагноза", разказва екипът на хитовия сериал, който по традиция разглежда медицински случаи, превръщайки ги в социални теми. 

Какво ще се случи с отношенията между директора и Кая? Какви са нейните очаквания към доцент Банков и има ли място за Христо в сърцето ѝ? – ще научите в новите епизоди на "Откраднат живот: Анатомия на гнева".

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.