Двамата споделят кои са любимите им български филми и сериали

Започна вторият сезон на съвместната рубрика на NOVA и БГ Радио - "Петък отива на БГ кино", която представя най-актуалното от света на родната филмова индустрия. След като Симо и Богдана имаха възможността да посетят снимачната площадка на "Откраднат живот", признаха в "На кафе",  че самите те са му големи почитатели.

Зорница София: "Откраднат живот" заразява хората с добро

"Аз съм абсолютен фен на "Oткраднат живот". Имам си любимци - много харесвам Моню Монев! Моню, страшен си!", с широка усмивка сподели Боги.

Марта Вачкова: Освен приятел, Владо Пенев ми е и любим актьор

"От сериал, за който човек би си казал, че ще продължи един, два сезона, "Откраднат живот" се превърна в такъв, който здраво е стъпил на краката си вече 6 сезона", добави Симо.

Тайната на Христо Карагьозов се разплита в "Откраднат живот: Анатомия на гнева"

В "Петък отива на БГ кино" Симо и Богдана представят актуални гости и новини, а слушателите – ще разбират от ефира на БГ Радио забавни истории зад кулисите и ще имат възможността да печелят награди от любимите си продукции.

Не пропускайте “Петък отива на БГ кино“ всеки петък от 9.00 ч. до 9.30 ч. по БГ Радио.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.