Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Христо и Кая отново са в центъра на събитията в болница “Св. Кирил”. В епизода на най-успешният български медицински сериал  "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер по NOVA двамата сякаш се връщат в детските години и превръщат работното си място в поле на своята своеобразна шегаджийска война. След като Кая скрива топката на Христо, той започва да ѝ погажда номера, но и тя не му остава длъжна. Скоро обаче тяхната игра ще излезе от контрол и може да има неочаквани последици.

По темата

Номер прави и стар пациент на Огнянова, но неговите действия не са просто майтап, а  имат криминален оттенък. Какви ли са неговите намерения?

Проблеми с пациенти ще има и Борис, който приема няколко учителки от детска градина с натравяне. Младият лекар ще трябва да се превърне в детектив, за да разбере каква е причината за тяхното състояние, защото болните жени не искат са му сътрудничат. Какво ли ще открие?

Не пропускайте премиерния епизод 21 на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.