Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Последствията от техните действия застигат героите в “Откраднат живот: Анатомия на гнева”. В новия епизод на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA Банков продължава да провокира останалите със своето поведение и, без да иска, ще предизвика конфликт между Христо и бившата му съпруга.

По темата

Евгения обаче ще накара Виктор да осъзнае, че е стигнал прекалено далеч и е напът да прекрачи граници, след които няма да има връщане назад. Банков ще направи опит да се сдобри с Христо, но дали ще успее?

Хинова и Владов отново се отдават на своите страсти, но романсът им е прекъснат от спешно телефонно обаждане. Лора разбира, че Мазов е в критично състояние…

Авария в болницата ще събере Банков и Огнянова и ще ги изправи пред необходимостта да проведат дълго отлаган разговор. Ситуацията в болницата ще сблъска отново Христо и Кая. Какво ли ще си кажат?

Не пропускайте премиерния епизод 28 на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.