Какво предстои да се случи с младия учен и неговите приятели?

В новия епизод на "Канага" младият учен Мардин открива след дълго лутане значението на своето пътуване. Дали приключението е към своя край или пред него се отваря ново начало, разберете първо във Vbox7.

Следвайки все по-ясните си видения, Мардин се среща с наследника на древното кралско семейство. Последният представител на кралската фамилия се оказва поредният близък приятел на изчезналия баща на младия учен. Какво вижда той във физика?

В продължение на разговора си с маркиза, Мардин разбира, че той и баща му са имали общи виждания за света, но и различни начини за постигането им. Радикалните методи на наследника на кралската фамилия се различават от тези на баща му. Дали маркизът има общо с изчезването на родителя на Мардин, вижте първо във Vbox7.

Докато младият учен разплита поредната загадка, Йаз и неговите приятели се впускат в приключение, от което няма връщане назад. Момчетата проникват в глобална компания за сигурност, но какво ги очаква там?

Какво разбира Мардин от разговора си с маркиза? Защо Йаз се опитва да саботира глобалната компания и нейната дейност? Проследете развръзката в новия епизод на "Канага". Не пропускайте да гледате вълнуващата развръзка на световната уеб продукция на 27 декември във Vbox7.