Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

Победителят в шестата седмица на „Великият понеделник“ е епичният приключенски екшън, чието действие се развива през VI век в мистичните земи на Персия – “Принцът на Персия: Пясъците на времето“. Зрителите ще имат възможност да се насладят на зрелищната лента тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA.

Сюжетът на епичния филм разказва за дръзкия принц Дастан  (Джейк Гиленхал), който неохотно се обединява с мистериозната принцеса Тамина (Джема Артъртън), негов съперник, за да отблъснат заедно силите на злото и да съхранят древен кинжал, който управлява Пясъците на времето. Ще успеят ли двамата да победят злите сили и да съхранят легендарния дар от боговете, който дава на своя притежател силата да връща времето назад и да упражнява тотална власт над света?

Филмът е вдъхновен от едноименната компютърна игра, а творческият екип е създал също така трилогията „Карибски пирати”. Продуцент на лентата е Джери Брукхаймър, а режисьор е Майк Нюъл. Така че няма как да не се възхитим на изпълнената със смъртоносни предизвикателства и неочаквани обрати филмова продукция.

Любителите на качествените филми ще могат да направят своя избор на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Освен че ще поемат контрола над ефира, зрителите по традиция ще могат да спечелят и много награди. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди.

Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 12 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.