Битка между поколения и силни характери в премиерния епизод на „Пътят на честта“ тази вечер от 22.00ч. по NOVA

„Пътят на честта“ е вдъхновен от истински събития – това е история, в която няма фантазии, а обстоятелства от реалния живот. Трудно е да запазиш честта си при изпитанията, с които се сблъсква главната героиня. Едно от най-важните неща е никога да не се предаваш“, разказа Магърдич Халваджиян в студиото на "Здравей, България". Борени часове преди премиерата на новия драматичен сериал продуцентът акцентира върху някои от общочовешките теми, които ще присъстват в сюжетните линии.

Силвия Петкова от „Пътят на честта”: В героинята ми ще се припознаят жени, които остават верни на себе си

Сблъсъкът между поколенията, достойнството и борбата за оцеляване на една самотна майка в големия и непознат град ще присъстват в „Пътят на честта“, който ще стартира тази вечер от 22.00ч. по NOVA. „Историята ще започне с бягството на Кера, а едва след това ще се завърнем към причината за това. Когато четох сценария, не можех да повярвам, че е възможно да съществуват толкова лоши хора – вероятно има и такива хора, с които животът ни среща“, допълва продуцентът, който е впечатлен от силното присъствие на актрисата Силвия Петкова в изграждането на образа на Кера. Историята ще представи и криминална нишка, която започва в далечната 90-та и се завръща в съвременния свят с неизплатени дългове от миналото.

„Пътят на честта“ – предпремиерно за най-новия сериал по NOVA

В премиерния епизод зрителите ще видят именно критичния избор, пред който се изправя главната героиня, както и препратките с миналото, което търси отплата от новите поколения. Отношенията между снаха и свекърва, преобръщането на един човешки живот и последствията, които променят нечий път ще поставят начало на „Пътят на честта“, който ще бъде излъчван от понеделник до четвъртък в 20.00ч. по NOVA.

Сценарият на новото заглавие е създаден от Милена Фучеджиева и Елена Иванова, а режисьори на сериала са Виктор Божинов, Димитър Коцев-Шошо, Александър Косев, Зоран Петровски и Станислав Тодоров – Роги. В ролите може да видите и познатите лица Силвия Петкова, Ивайло Захариев, Веселин Плачков, Симеон Лютаков, Гергана Данданова, Владимир Зомбори.  В „Пътят на честта“ зрителите ще се запознаят с нови лица, които ще вдъхнат живот на автентични герои. 

Не пропускайте “Пътят на честта” на 9 септември от 22.00 ч. по NOVA.

Следете най-актуалните новини за сериала в сайта на NOVA и във Facebook.