Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Турнето на Национална лотария ще посети поредните щастливци в шоуто на 14 септември от 19:30 часа по NOVA. Захари Бахаров и Яна Маринова ще срещнат зрителите с няколко от големите късметлии в област Смолян, които ще споделят за какво харчат своите печалби.

Предстоят вълнуващи истории за късмета, които ще бъдат разказани от милионерката Сийка Атанасова от село Арда, която си спечели 1 000 000 лева от билет „Casino 7777”, Акиф Юмеров от град Мадан, който грабна 500 000 лева от билет „Американско бинго 3“ и Красимир Балайков от село Коритата с печалба от 250 000 лева от „Кеш кръстословици 4“.

Обиколката по следите на късмета ще премине и през победители в игрите „На крачка от късмета“, „Сейфове“ и „МЕГА ДЖАКПОТ“. Късметлиите ще ни припомнят вълнуващите си преживявания в предаването и ще споделят за какво са похарчили печалбите.

В шоуто тази събота ще разберем и кои са най-новите късметлии, спечелили от игрите на Национална лотария. Не пропускайте щедрото предаване тази вечер от 19.30 часа по NOVA, когато Яна Маринова и Олга Модева ще зарадват новобогаташите с чекове.