Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Турнето на Национална лотария посети поредните щастливци в шоуто на 14 септември по NOVA. Захари Бахаров и Яна Маринова срещнаха зрителите с няколко от големите късметлии в област Смолян, които разказаха за какво харчат своите печалби.

„Много по-спокойно се живее“, каза Сийка Атанасова от село Арда, която си спечели 1 000 000 лева от билет „Casino 7777”. Милионерката призна, че вече не се замисля толкова колко пари ще похарчи. „Първо си покрихме заемите, които имахме, започнахме ремонта на жилището ни, купихме си и кола“, разказа Сийка. С част от печалбата късметлийката и съпругът ѝ са купили кола на сина им, а сега предстои да му осигурят апартамент в Пловдив.

Сийка разказа, че им предстои почивка в турския курорт Дикили. „В чужбина не сме ходили. На почивка сме били на българското Черноморие, но това беше преди четири -пет години“, призна тя.

На срещата беше и Акиф Юмеров от град Мадан, който грабна 500 000 лева от билет „Американско бинго 3“. 59-годишният късметлия сподели, че есемесът за преведената по сметката му печалба, е най-хубавият, който е получавал. С парите ще си купи жилище и кола. Късметлията е подарил автомобил на племеницата си, която предстои да завърши училище. Ако следва ще поеме и част от разноските ѝ в университета.

 „Животът ми се промени към хубаво“, призна Красимир Балайков от село Коритата, който спечели 250 000 лева от „Кеш кръстословици 4“. Със спечелените пари той е удовлетворил някои свои желания.

Турнето посети и няколко победители от игрите на предаването. „Усещането да се возиш в тази кола е страхотно. Когато се качим в нея усещаме положителната енергия от предаването“, каза Веселка Славова от Ямбол, която спечели автомобил от играта „На крачка от късмета“.

Венцислав Дункин от Разлог, който харчи 51 000 лева от играта „Сейфове“, сподели, че никога не е вярвал, че може да спечели такава сума. „Беше уникално изживяване. Чувствам се победител“, каза щастливецът.

Петър Петров от Велико Търново, който спечели 40 000 лева и екскурзия в Дубай от „МЕГА ДЖАКПОТ“, е изплатил заема за къщата си. Планира и ремонт. 

Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19:30 ч. по NOVA.