Ще се справят ли трите най-добри приятелки с трудностите пред тях?

Заплетени ситуации и бурни емоции връхлитат главните героини Шура, Юлия и Аня още в първите епизоди на новия сериал „Криза на нежната възраст“. Какви са перипетиите, пред които преминават трите тийнейджърки, гледайте само във Vbox7.com.

По време на час Шура Ермакова сънува сън, в който главен герой е не кой да е, а нейният любим – преподавателят Андрей Сергеевич. След рязкото си събуждане, тя научава шокиращата новина, че той заминава и ще имат нов преподавател. Младото момиче решава да направи всичко възможно да види любимия си преди да замине, но ще успее ли, вижте в първия епизод на „Криза на нежната възраст“.

Междувременно Юлия ще се натъкне на приятеля си в магазин за цветя, след като е казал, че е зает и няма да може да се видят. Ядосана от ситуацията, Юлия измисля таен план, с който да накара приятеля си страда, както и да помогне на приятелката си с повод за среща с Андрей Сергеевич.

Излизайки от блока си, Шура вижда своя съсед и го моли за голяма услуга за срещата с възлюбения си. Оказва се, че Козябин също е поставен пред трудна ситуация, в която тя находчиво измисля как да помогне. Но в крайна сметка и двамата се забъркват в още по-голяма каша.

Третата тийнейджърка – Аня, също преживява голямо разочарование. Мечтаната ѝ кариера е поставена под въпрос. Как ще реагира тя, какво ще се случи по време на срещата между Андрей Сергеевич и Шура и какво открива Юлия за Якубов, не пропускайте да гледате в първите епизоди на премиерния за България сериал всяка сряда ексклузивно във Vbox7.com