Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Автоинструкторът Янис Мукански от София се сдоби с чисто нов автомобил в шоуто Национална лотария на 12 октомври по NOVA. Той игра великолепно и бързо извоюва победата в играта „На крачка от късмета“.

Захари Бахаров му връчи ключовете за новата придобивка, паркирана в студиото. Янис сподели радостните емоции със своята съпруга, която го подкрепяше по време на чудесната му игра.

Катя Бачева от Благоевград и Христо Назъров от Кърджали се прицелиха в максималните 84 000 лева в играта „Сейфове“. Катя е строителен техник, а Христо студент. Той беше в студиото със своя баща Златко Назъров, който се оказа, че също е играл в „Сейфове“. „Преди три години участвах на сейфовете и успях да утроя печалбата си“, каза Златко.

Катя откри играта, като отвори сейф номер 5, в който за съжаление имаше „Х“. Христо започна по-добре, като си спечели 7000 лева от сейф номер 8. След това обаче студентът уцели двата сейфа, в които имаше символ „Х“ и си тръгна с половината от печалбата си – 3500 лева.

Катя успя да си натрупа общо 8000 лева, преди да приключи първи кръг. Тя имаше шанс да ги утрои с помощта на златните сейфове, но за съжаление в тях попадна на два хикса и си тръгна с 4000 лева. Катя ще използва спечелената сума за обучението на сина си в чужбина.

Миньо Митев, който си спечели директно участие в шоуто от билет „Американски долари“, стана финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. Късметлията е от Стара Загора, работи като заварчик.

Той изтегли най-голямо число в предварителната игра – „39“ и  получи шанс да играе за мега джакпот, достигащ 2 400 000 лева. „Колелото на късмета“ спря на сектора със сума в размер на 200 000 лева. Участникът се изправи пред сферите и с две верни предположения си натрупа 15 000 лева. На четвъртата сфера сгреши и беше на крачка да се откаже. Въпреки това рискува, даде правилно предвиждане и увеличи сумата си с още 5000 лева. След това Миньо се отказа и си тръгна с печалба от 20 000 лева. Късметлията ще използва парите за лечението на сина си.

Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.