В студиото на „Събуди се” чаровната актрисата сподели вълнението си преди вторите Награди „NOVA подкрепя българските филми“ на 13 ноември

Чаровната актриса с неподправен хумор и чар – Милица Гладнишка, ще бъде ководещ на бляскавата церемония по връчването на вторите Награди „NOVA подкрепя българските филми“.Събитието ще се състои на 13 ноември, когато ще стане ясно кои са фаворитите на зрителите. Актрисата споделя интересни подробности от това как се готви за тази си роля.

Зрители връчват Наградите „NOVA подкрепя българските филми“

„Готова съм да зашеметя нашите фенове и гости, защото това са награди на феновете. Хората, които много уважаваме. Нямам търпение да се кача на сцената. Номинирана съм, да видим дали ще спечеля, въпреки че аз достатъчно любов поемам от хората на сцената и по улиците. Тяхната любов е безгранична. Но предстои една много интересна и забавна церемония”, разказа Милица Гладнишка.

Оспорвана битка за зрителската любов в Наградите „NOVA подкрепя българските филми“

Актрисата отговори и на провокативен въпрос дали е влюбена.

„Аз винаги съм в мъжка компания. С мъжетесме големи приятели. Но съм заедно с моя приятел вече 300 години и май няма как да се разделим. Да, влюбена съм, разбира се, винаги”, каза с усмивка Милица.

На какво впечатляващо шоу е била гост във Виена Милица и обича ли черния хумор, можете да видите във видеото от „Събуди се”.

Наградите „NOVA подкрепя българските филми“ са естествено продължение на дългосрочния ангажимент на NOVA за подкрепа на българската филмова индустрия. Мащабната кампания, която стартира през 2016 г., е важна част от корпоративната стратегията на Нова Броудкастинг Груп и е израз на сериозното намерение на компанията не само да увеличи доверието в българските филмови продукции, но и да инвестира в тяхната реализация и популяризиране.