Актьорът разказа в „На кафе” какво да очакват феновете от д-р Пенев в десети сезон на медицинската драма

Д-р Пенев се превърна в ключов персонаж в девети сезон „Откраднат живот: Системата”. Като шеф на спешното той се превърна в едно от лицата на „Св. Анастасия”, а това го сближи с PR специалиста Юлия Боянова. Междувременно Пенев не отричаше и влечението си към д-р Кети Атанасова. Отношенията му и с двете преминаха през възходи и спадове.

Никола Мутафов: Д-р Пенев изживява истинската любов с д-р Атанасова

В студиото на „На кафе” актьорът Никола Мутафов разказа, че заминава за около десет дни на море със семейството си. Той няма повече време за почивка, защото след това започва снимки в десетия сезон на най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот”. Знае ли какво ще се случи с героя му?

„Има много интересни линии от предния сезон, които трябва да се развият. Всички видяха, че се появи жена ми. Очаквам да е интересно”, загатва Мутафов.

Mони Mонев, Дани Рашев и Никола Мутафов – „Лошите момчета“ в „Откраднат живот“

Екранният д-р Пенев потвърждава, че по време на снимки атмосферата е наистина приятелска.

„Най-хубавото е, че ние станахме екип, отбор, трупа. Така успяхме да се оформим, а това много помага в работата, защото снимаш с хора, с които ти е приятно”, откровено заявява той.

Как се е запалил по месенето, липсва ли му театралната сцена и какви интересни истории разказа? Гледайте във видеото от „На кафе”