Заплетената криминална драма с неочаквани обрати и сложни човешки взаимоотношения вече цяла седмица вълнува зрителите на NOVA

Йоанна Темелкова, на която е поверена главната женска роля в най-новия сериал в ефира на NOVA, гостува в „Събуди се“, за да разкаже повече за интригуващия сюжет и за своята героиня, която се оказва ябълката на раздора в ожесточената война между двама братя.

Кошмарни спомени от миналото и паник атака в „Братя“

„Моята героиня Лора е много богат персонаж. Затова я харесвам толкова много и се съгласих да участвам в този проект. Тя е много любопитна за изследване като поведение, защото й се случват много неща, които рядко биха се случили на някого. Пътят, който извървява тя, е много интересен и се надявам, че ще успея да се справя с това артистично предизвикателство“, разказва Йоанна Темелкова.

Денис Топал залага клопка на заместник министър в „Братя”

„Винаги се стремя да давам нещо от себе си на персонажите, които играя. Винаги трябва да има обмен между актьора и героя. Обожавам колегите си от сериала. Смятам, че много умело и професионално сме намерили баланса между забавлението в паузите между сцените и сериозното отношение по време на самия снимачен процес. Защото ако не съществува смехът, няма да я има и драмата”, признава актрисата.

Преди коронакризата Йоанна Темелкова започва свой проект за детска пиеса, който пандемията замразява, но тя е категорична, че той продължава да стои на дневен ред.

Какви са другите творчески предизвикателства за Йоанна Темелкова извън снимачната площадка на „Братя“ и за какво мечтае, гледайте във видеото на „Събуди се“.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY