„Не съм сигурна дали Нора се влюбва истински във Фотев или отношението й е по-скоро тип „боготворене на героя“, спасил живота й“, категорична е тя.

Репортерът на „Събуди се“ Драгомир Танев се срещна с актрисата, която наскоро преболедува коронавируса, на снимачната площадка на сериала, за да разкаже от първо лице как се е справила с коварната инфекция и да повдигне завесата за това пред какви предизвикателства предстои да се изправи още героинята й д-р Нора Чилингирова.

Медиен скандал и изненадващи рокади в „Св. Анастасия“

 „В този сезон на „Откраднат живот“ Нора е изправена пред големи житейски дилеми. За лекарския дълг, за това, че иска да помага на пациентите на колегите и в същото време пред нея стои дилемата дали да се впусне в непознатото и необяснимото привличане или да остане вярна на себе си. Не съм сигурна дали Нора се влюбва истински във Фотев или отношението й е по-скоро тип „боготворене на героя“, спасил живота й. На моята героиня й предстои да се върне назад във времето, към преживяна подобна случка. Но този път може би ще вземе друго решение как да се справи с тази ситуация“, разказва актрисата.

Шокиращи срещи и неочаквани разкрития в „Св. Анастасия“

„Още в началото на този сезон сестра Ненева и д-р Врабчев трябваше да пресъздадат работата на лекарите от първа линия. Имаха снимачни дни, в които по цял ден бяха облечени в специалните костюми. Няма как да не се поставиш на тяхно място. А това е само една мъничка част от тяхното ежедневие.“

За битката с коронавируса

„С моя приятел изкарахме коронавируса леко. Имахме температура за 2-3 дни и изгубихме вкуса и обонянието си. Не знам от къде сме се заразили. Опитваме се да сме максимално отговорни, спазваме мерките на 100%. Спрях да работя за 14 дни, в които бях под карантина. На 15 ден си направих контролен тест, защото имам сцени, в които съм в близък контакт с колегите си и смятам, че така е редно. Изчаквам да мине необходимото време, за да даря кръвна плазма“, споделя още актрисата.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY