На 3 декември любимият медицински сериал ще завърши своя 10 сезон в ефира на NOVA

Любов и приятелства, победи и загуби, изкупление и прошка – най-ценното за лекарите ще бъде подложено на изпитание във финалните епизоди на „Откраднат живот: Антитела“. Голямата развръзка на десети сезон феновете ще видят на 3 декември, когато хитовият сериал ще изненада с нови развръзки и решаващ обрат в отношенията между героите.

Обрати в отношенията в „Откраднат живот: Антитела”

Доктор Чилингирова ще предприеме една от най-смелите стъпки в своя житейски и професионален опит. Нора ще заложи на карта всичко, което притежава, твърдо решена да спаси един човешки живот. Колко ще й струва това решение и дали ще успее да излезе от пагубните отношения с Фотев, зрителите ще научат скоро.

Сестра Райкова ще остави една история зад гърба си, за да продължи напред, вярна на сърцето си. Доктор Хаджихристев ще бъде в очакване на нейния избор, а развръзката ще бъде повече от емоционална.

Съдбовен ден за д-р Хаджихристев в „Откраднат живот: Антитела“

Ще напусне ли Фотев завинаги живота на лекарите от „Св. Анастасия“? Какво ще направи доктор Чилингирова? Ще научи ли доктор Пенев истината за своя син? - не пропускайте финала на 10 сезон на 3 декември в 20:00 ч. по NOVA.     

Историята на „Св. Анастасия“ ще продължи с 11-и сезон на „Откраднат живот“ - очаквайте скоро повече подробности! 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY