Актрисата разказа повече за популярността и защитите, които си изгражда след преживени трудни моменти, в „На кафе”

Чаровната актриса Неда Спасова, която зрителите на NOVA следят в ролята на сестра Кая Райкова в обичания медицински сериал „Откраднат живот”, разказва, че според нея популярността, която е спечелила през последните години е в рамките на нормалното. „Свикнала съм. Винаги се радвам! Винаги се снимам с хората! На мен ми доставя удоволствие те да се усмихват и да се чувстват щастливи”, казва тя.

Неочакван ход на д-р Петмезов в „Откраднат живот: Антитела“

Десетият сезон на поредицата е с акцент върху антителата, които хората изграждат, след като преминат през тежки ситуации, а при сестра Райкова не липсват такива. Взима ли актрисата пример от преживяното от героинята ѝ и изгражда ли антитела в любовта? „Да! Мисля, че имам антитела, които са ми за цял живот. На финала след подобни връзки и отношения, когато те е боляло, но си тръгваш по-щастлив от всичко това, защото си станал по-мъдър, по-загрижен за себе си. Важно е да обичаме себе си, за да могат и другите да ни обичат”, споделя Неда.

Решаващи обрати и смели ходове на финала на „Откраднат живот: Антитела“

Сред последните проекти, с които се е захванала актрисата, е влогърството. Чрез своя канал тя показва какво се случва преди прожекторите да светнат на театралната сцена. „Идеята да показвам зад кулисите, без маска, е да покажа реалността на актьорите, защото зад т. нар. „звезди” стоят обикновени хора с техните проблеми”, споделя Спасова.

Имала ли е страх от влюбване и колко е важен екипът зад кулисите – гледайте във видеото от „На кафе”.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY