Актьорът разказа в „На кафе” за подготовката на предстоящите Коледни празници и колко е важно да даряваме щастие

В десети сезон на обичаната лекарска драма „Откраднат живот” д-р Василев премина през много емоционални състояния, но не изневери на себе си и принципите си. Актьорът Алек Алексиев разказа за това би ли се жертвал за чуждото щастие. „Да. Виждам това като емпатичност и аз я притежавам за себе си. Това е качество, което и моят герои има. Чуждото щастие е много важно!”, заявява той.

Изненадващи събития на крачка от финала на „Откраднат живот: Антитела“

Чаровният актьор е на мнение, че е най-добре човек да се чувства полезен и да помага на хората. „По този начин проявяваш един красив егоизъм, за който аз много често говоря и вярвам в него – помагайки на другите, ти успяваш да помогнеш много на себе си”, допълва той. Алексиев живее с убеждението, че ако човек има възможност да помага, той не трябва да спира да го прави – да дарява, да дава, както пари, така и време. „Подобни жестове да не са само около големи празници или кампании, а да го превърнем в начин на мислене и начин на живот, който водим”, обобщава Алек.

А какво ще се случи с д-р Василев във финалните епизоди от десети сезон на „Откраднат живот: Антитела” – гледайте днес и утре от 20:00 ч. по NOVA. А къде откри актьора екипът на "На кафе" - вижте във видеото.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY