Д-р Чилингирова и д-р Хаджихристев разказаха в "Здравей, България" за срещите с вътрешни демони и каузите в десети сезон на медицинската драма

Актьорите Любомира Башева и Филип Буков обявиха, че финалът на сезона е тази вечер в 20:00 ч., но той не е окончателен. Обичаната лекарска драма ще зарадва зрителите с нов единадесети сезон. „Вече можем да издадем, че с пълна сила се снима новият сезон”, разкри младата актриса.

Д-р Хаджихристев и д-р Чилингирова преминаха през сериозни трансформации в десети сезон.  

 

 

„Моят персонаж се изправи пред доста перипетии, които трябваше да преодолее. Предстоят му и нови. В целия сезон имаше големи обрати за всички герои”, казва Филип Буков. Той допълва, че преживените загуби са успели да извадят от амбициозния уролог неговото човешко лице.

Изненадващи събития на крачка от финала на „Откраднат живот: Антитела“

Според  Любомира Башева всички персонажи са се срещнали с вътрешните си демони.

 „За мен този сезон беше много успешен заради темите и каузите, които засегнахме. И ние и зрителите, имахме възможност да погледнем тези големи теми под друг ъгъл. Създаде се емпатия към хората с подобни проблеми”, смята Башева.

Неда Спасова за антителата в любовта и поуките за сестра Райкова в „Откраднат живот”

„Показахме от чисто житейска гледна точка как се отразява една диагноза и на пациент, и на лекар, а не толкова като медицински казус. Смятам, че това доближи зрителите до сериала, защото всички знаем, че в момента друг е акцентът в дните ни”, допълни Буков.

 

 

Молят ли ги за лекарски съвети хората по улиците и в какви забавни ситуации са попадали заради образите си в сериала – гледайте във видеото.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY