Какви емоции преживя певицата, скрита зад маската на Булката

Финалът на най-мистериозното шоу противопостави трите най-харесвани образа за сезона. Зад маската на Булката се оказа гласовитата Невена Цонева. Изпълненията ѝ впечатляваха детективите, а вокалното ѝ майсторство и умения да ги заблуди ги караха да се съмняват всеки път. Запомнящите се изяви на изпълнителката я превърнаха във фаворит на хиляди зрители.

Християна Лоизу: Хищницата беше голямо предизвикателство за мен

„Маскираният певец” е много различно шоу от всички формати, в които съм участвала. Усещането вътре в мен беше коренно различно, защото е загадъчно, скрито, можеш да си това, което си не предполагал, че можеш да бъдеш. За мен беше много хубаво изживяване. Единственият дискомфорт идва от това, че трябва да лъжеш”, казва Невена.

Тя признава, че колкото и да се е опитвала, не е успяла да излъже най-близките си хора, но до последно е отричала, че тя се крие зад образа на Булката.

Първият панелист, който заподозря Невена, е Алекс Раева. Според певицата това се дължи на женската интуиция и отличен слух, който притежава колежката ѝ.

„За мен всяко излизане на сцената беше преживяване. Не беше просто участие във формат – беше истинско удоволствие”, казва Цонева. Тя признава, че е харесвала костюма на Булката, който се превърна в нейна сценична кожа през последните няколко месеца. Дори предполага, че ще ѝ остане прякор.

Относно победителя Невена е категорична, че много харесва Баба Яга и е подозирала, че зад нея стои талантливият Борислав Захариев. Още от самото начало тя е била впечатлена от него.

Боби Турбото – Баба Яга с триумфална победа в „Маскираният певец“

Преживяното по време на най-загадъчното шоу на NOVA изпълнителката описва по следния начин: „За мен емоцията беше щастие, пълноценно изживяване, житейски уроци в положителен план. Това е нещо, което те кара да учиш, да обичаш, да отдаваш. Благодаря на целия екип за предоставената възможност.”

Музикалният си път Невена Цонева започва още на осем години, но сценичната треска ѝ пречи да се изяви така, както иска почти до седемнайсетата ѝ година. Днес талантът на певицата е признат и обикнат от много почитатели, а изпълненията ѝ в „Маскираният певец” смайваха панел, публика и зрители на всеки лайф. Припомнете си някои от тях:

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.